Maslinovo ulje & Aceto balsamico

Testirano i odobreno od strane međunarodnog udruženja kuhara Jeunes Restaurateurs JRE

Zastupnici smo Olitalia branda u Hrvatskoj.

Od Olitalia asortimana u ponudi maslinovih ulja nudimo extra djevičansko maslinovo ulje u pakiranju od 5 litara u PET ambalaži, u pakiranju od 1 litre ili pak malih pakiranja od 250 ml za posluživanje gostima direktno na njihovu stolu. 

Za savršeno doziranje tu je i maslinovo ekstra djevičansko ulje u spreju.

Maslinovo extra djevičansko ulje dostupno je i u Sofine brandu.

Olitalia extra djevičansko maslinovo ulje
Sofine Ekstra djevičansko maslinovo ulje

Novi pogled na maslinovo ulje.

I dedicati linija maslinovih ulja je novitet koji nam daje jedan sasvim novi pogled na maslinovo ulje. 

Ulja su kreirana i testirana od strane vrhunskih chefova pa je tako i međunarodno udruženje kuhara JRE testiralo i potvrdilo ovaj veliki zaokret u svijetu maslinovih ulja.

I dedicati stvoren je tako da  je svako od ulja proizvedeno od određenih sorti maslina kako bi okusom odgovaralo određenom jelu, te je tako nastalo extra djevičansko maslinovo ulje I Dedicati Riba, I Dedicati Meso, I Dedicati Tjestenina, I Dedicati Povrće i I Dedicati Pizza.

I dedicati linija maslinovih extra djevičanskih ulja i Aceto balsamico di Modena 5 grapes

Linija octeva.

Što se tiče octeva u ponudi, osim klasične linije aceto balsamico di Modena, imamo i njihov najprestižniji proizvod Aceto balsamico di Modena 5 GRAPES, kako mi i volimo reći Aceto s 5 zvjezdica.

Sadrži 73 % grožđanog mošta što ga čini izuzetno slatkim pa se tako uvrštava u liniju proizvoda za dekoraciju i bolji okus sladoleda i ostalih deserata.

Linija octeva pak dolazi u obliku Aceto balsamica di Modena u pakiranjima od 5 litara, 500 ml, 250 ml za posluživanje direktno na stolovima gostiju te također kao i maslinovo ulje dolazi u praktičnom sprej pakiranju za idealno doziranje.

Osim Aceta u ponudi je i bijeli vinski ocat u pakiranju od 5 litara.

Olitalia aceto balsamico di Modena i bijeli vinski ocat

Porcijska pakiranja.

Maslinovo ulje i aceto balsamico dostupno je i u porcijskim pakiranjima što ga čini idealnim za namjenu kako kod restorana koji nude dostavu hrane ili za idealno doziranje salate.

Asortiman porcijskih pakiranja ulja i octeva

Za sladak završetak.

Za dekoraciju i slastice ili pak za ljubitelje slatkastog okusa u ponudi imamo i aceto balsamico glaze, odnosno aceto kremu. Dostupna je u pakiranju od 250 ml ili 500 ml.

Aceto krema